Milorad Dodik

Mile Ronhil aka. Dodo aka. Serator je bosanski endem , samo ćete kod nas naći takvu životinju i takvog idiota u jednom biću.

On zna o čemu razmišljaš

BiografijaUredi

Rodjen je 15.01.1964 u selu Idijotluci Donji u okolini Vlasenice, od majke i Radislave i nepoznatog oca( naime sumnjalo se na lokalnog sumara Vasu, milicionera Radeta, mada je najsumnjiviji bio jedan komsija Mujo, inace dusevni bolesnik). Majka mu je bila kafanska pjevacica koja se honorarno bavila ciscenjem klozeta i drugih poljskih instalacija( septicke jame, stale etc.)Pored malog Milaorada imala je jos 7 djece od kojih je jedno priznato od strane oca Hasim Suleymanija, inace Roma iz sela Mrdovci kod Ustiprace. Kao dijete Milorad je bio poduzetan i zaradjivao je za dzeparac tako sto se igrao sa komsijom. Poznata je anegdota iz tog doba kada je mali Milorad dosao majci i rekao joj :"Mama komsija mi je dao 100 dinara, jer sam se igrao s njim" na sto je majka radosno odgovorila:"Pa idi sine jos se igraj" na sto je mali Mile rekao:"Nemogu boli me guza". Osnovnu skolu nije zavrsio jer je radio kao pomocnik bageriste, naime gdje nemoze bager, on prokopa. Puni kapacitet njegovog intelekta pokazat ce se tek u toku rata u Bosni kada se poceo baviti kriminalom i uzgajanjem fiktivnih goveda, za koje je naplacivao subvencije. Sudbina se okrutno poigrala sa Miloradom jer je morao ozeniti Saravau, inace majkinu kravu koja je nesretnim slucajem zatrudnila. nakon utvrdjivanja ocinstva Milorad je priznao dijete i dao mu ime Radovan po svom idolu, inace guslaru s Durmitora.

Ko je taj Pokémon?Uredi

Mile je glavni proizvođač sranja na prostoru ex-YU. Trenutni rekord mu je 35 kg sranja na dan. Poznat je po tome što ima hronični proljev na usta (tu rijetku zarazu Amerikanci zovu "Dodik Disease"). Uglavnom, ko god proba voditi normalan razgovor sa njim izađe posran. Njegovi savjetnici su veterinari i seljaci. Veterinari jer jedino oni znaju kako razgovarati sa životinjama, a seljaci jer su navikli raditi sa krupnom stokom (i jer im nesmeta balega). (Molim vas daj izbrisite onaj dio o 100 dinara i igranjem sa komsijom, i bolnom guzom. Bosanka sam i povrijedjena do bola od srba, i iako postovanja za ovu zvijer od covjeka nemam ni truna - molim vas ovo gore navedeno meni je prestrasno, i molim vas i da je istina u ime naseg naroda, i ime naseg ponosa nemojte ovakve gadosti pisati! Molim vas!!!)

SmrtUredi

Čaršijom kruže špekulacije da je Dodo ubijen od strane krda podivljalih planinskih koza.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.